Reclama pe acest blog/ Advertise on this blog


BANNER - 1 EURO/ZI

marți, 25 noiembrie 2014

Vino in comunitatea celor ce nu se mai tem de ziua de maine


Milioanele de prieteni te aşteaptă


 „Lumea” celor ce lucrează în asigurări nu doar pare, dar şi este una specială, cu o viziune  şi concepte de viaţă diferite de cele comune. Nu doar se spune, dar aşa şi este, munca în vânzări de asigurări îţi şlefuieşte caracterul şi îţi schimbă modul de a privi spre viitor, într-un fel unic. Un adevărat agent de asigurări ( indiferent de poziţia pe care a ajuns, fie manager, director, CEO), este acea persoană pentru care teama de viitor, de „ziua de mâine”, a dispărut din fiinţa sa. De ce? Pentru că, dacă poţi vinde asigurări de viaţă şi îţî poţi câştiga existenţa în acest mod, înseamnă că poţi realiza orice, că imposibilul chiar nu există.
Dacă nu aţi stat de vorbă cu un „om de asigurări”, până acum, înseamnă că ceva nu este în regulă în evoluţia vieţii voastre. Dacă nu aţi fost sunat niciodată pentru a vi se prezenta o poliţă de asigurare, atunci trebuie să vă puneţi câteva întrebări existenţiale şi să vă apreciaţi obiectiv  viziunea de viaţă după care trăiţi.
Conceptul de Asigurare îşi are rădăcinile în acele timpuri cu „a fost odată, ca niciodată”, pe când fenicienii erau experţii comerţului. Pe atunci, pescarii obişnuiau să pună „mână de la mână” şi să ajute familia confratelui pierit în ape. Aşa s-a născut ideea de întrajutorare în comunitate care, în timp, a crescut, s-a diversificat şi s-a metamorfozat în Asigurarea din zilele noastre.


Ce este o Asigurare ? Este acea „comunitate de prieteni” care vine şi te ajută la nevoie. Este mâna care te susţine în situaţiile grele ale vieţii şi care, dacă problemele te-au ocolit, îţî dă bănuţii adunaţi, cu un procent de câştig, ca să te bucuri de viaţă aşa cum îţî place. O asigurare de viaţă înseamnă că tu şi familia ta nu mai aveţi de ce vă teme de viitor. 

Sunteţi sub protecţia milioanelor de prieteni care vor veni la greu.  Banca nu vă dă înapoi decât atât cât aţi pus în cont, cu un infim procent în plus. „Seiful” nu are nimic mai mult decât bănuţii dosiţi acolo. Cine să vă ajute când poate aveţi nevoie de bani pentru spitalizare, sau pentru reparaţii la casă ? Iar când copilul vrea să meargă la studii, de unde veti lua bani de taxe, cazare, manuale….? Ei bine, asigurarea asta face, vine şi vă dă banii pentru orice eveniment al vieţii care vă solicită mai mult decât cheltuielile curente.
Aşadar, dacă nu aţi fost sunat, încă, de un agent de asigurări ca să vă prezinte produsele companiei pe care o reprezintă, sunati voi la acest numar de telefon-0753851978- si veti fi informat cu claritate de un agent al celei mai stabile companii de asigurari din Romania. Veţi privi viaţa cu alţi ochi şi vitorul nu va mai fi de nepâtruns.

G.E.S.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu