Reclama pe acest blog/ Advertise on this blog


BANNER - 1 EURO/ZI

sâmbătă, 6 iulie 2013

TRATAMENTE naturiste



TRATAMENTE PENTRU RIDURILE DE EXPRESIE


Masca din prune, smantana grasa, zat de cafea si banana
- se amesteca miezul fructelor cu smantana si zatul, se maseaza fata in sens ascendent, apoi lasati sa actioneze timp de 20-25 de minute, cu fata relaxata-spalati apoi cu apa calduta si rece;

Masca din struguri albi, fara seminte, de preferat
- taiati boaba de strugure in doua si masati zonele fetei predispuse la riduri; lasati sa actioneze 20 de minute, dupa care spalati fata cu apa calduta si rece- acest tratament este eficient si pentru zona ochilor.



Masca din piersica si zeama de lamaie
- se paseaza meizul de la piersica, se adauga zeama de lamaie, apoi se lasa sa actioneze 15 minute; clatiti fata cu apa calduta si rece. Aceasta masca va aduce si un plus de luminozitate pielii, datorita sucului de lamaie, care albeste si uniformizeaza nuanta tenului.

Toate aceste tratamente pentru fata, impotriva ridurilor de expresie si nu numai, se pot aplica saptamanal sau chiar de doua ori pe saptamana. Deasemenea, puteti sa le folositi pe toate, prin rotatie, deoarece fiecare dintre ele va hraneste tenul cu vitamine extrem de benefice si necesare pentru o piele sanatoasa si tonifiata.

G.E.S.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu